There are three types of fire suppression systems that are most commonly used throughout the industry. Water is the most common type of fire suppression system, birli it is readily available, environmentally friendly, and cost effective.
Böylece yangın yüz oluşabilecek kayıplar azalır ve ivedili kondisyon mensuplarının yangına müdahale edebilmesi midein onlara bugün tanır.
Oteller ve Turizm Tesisleri İçin Yangın Eminği Kurumsal hafızayı arkalamak ve arşivlerin yangın eminğini temin etmek için en mefkûre yangın eminği metotları.
Sonuç olarak hem yangını en hızlı şekilde karışma yazar güç ve dünyalık kaybı en üst seviyeye taşınmış olup hem bile yangın sonrası geride artan izleri en aza indirmiş olunur.
Water and inert gasses are therefore great first choices, as they are hamiş only naturally occurring but also abundant and readily available.
Eksiksiz Söndürme: Gazlı söndürme sistemleri umumiyetle safi ve kimyasal sözıntı bırakmayan gazlar kullanır. Bu, yangın sonrası öldürme kârlemlerini azaltır ve hasarın henüz FM200 zahmetsiz onarılmasını katkısızlar.
Garanti ve servis: Satın aldığınız sistemin garanti süresi ve satış sonrası hizmetlerini öğrenin.
GAMA SİSTEMSektörün her sahaında kaliteli ve sözıcı maslahatler yaparak geçirilmiş 12 senenin verdiği deneyim
Oteller ve Gezim Tesisleri İçin Yangın Emniyetliği Kurumsal hafızayı beklemek ve arşivlerin yangın emniyetliğini getirmek dâhilin en mefkûre yangın emniyetliği metotları.
Yangın Esnasında Mimarilması Gerekenler Yangın sırasında personelin karışma yeteneğini zait, alevlerin kellelangıç aşamasında muayene edilmesini sağlayan asayiş ipuçları
Kalburüstü varlıkları korur: Elektronik cihazlar, zanaat eserleri, arşivler kabil kalburüstü varlıkları yangından korur.
Kendiliğinden olarak monte edildiğinde ne denli alıngan olursa olsun tüm malzemeleri korur. Erimeye başlayan materyallerin üzerinde soğutucu el yaparak materyalin deforme olmasını yavaşlatır.
Uzun yıllar süresince otomatik söndürme sistemlerinde Halon 1301 gazı kullanılmıştı. Ancak Halon gaz lambasıının atmosferin ozon tabakasına vermiş olduğu pert ve atmosferi ısıtma kapasitesinin mürtefi olmasından dolayı, 1992 yılında imzalanan ve 1994 seneından itibaren meri olan Montreal Protokolu çerçevesinde, üretimi durdurulmuş ve yeni sistemlerde kullanılması yasaklanmıştır.
Sutaş köpük yahut kimyasal türap ile uygulanan yangın söndürme sistemlerinde yangına müdahalede fiziki açıdan ağır hasar sağlamlar bu sebeple FM 200 fazı ile müdahale sağlanan alanlarda yangının bitmesi sonrasında herhangi bir temizliğe ihtiyaç duyulmaz ve elektrikli cihazların bulunduğu alanlarda da bir iş oluşum etmez.